Wat kunt u verhandelen?

Bitcoin Capital omvat dezelfde activa als de meerderheid van de Amerikaanse effectenmakelaars. Het uitgebreide productaanbod omvat:

 • Aandelen
 • Opties
 • ETF’s opties
 • Beleggingsfondsen
 • Obligaties

Zodra u een Bitcoin Capital storting doet, kunt u handelen op een groot aantal internationale beurzen zoals NASDAQ, de New York Stock Exchange (NYSE), en de London Stock Exchange (LSE). Naast standaard aandelen, kunt u ook gebruik maken van de Bitcoin Capital penny stocks handelsopties.

Als u een ETF-belegger bent, zal Bitcoin Capital de beste online broker zijn vanwege de enorme selectie van effecten om uit te kiezen. Bovendien kunnen Amerikaanse klanten een uitgebreide collectie van beleggingsfondsen verhandelen, maar alleen op het Amerikaanse grondgebied. Wat obligaties betreft, omvat Bitcoin Capital zowel Amerikaanse als Europese staats- en bedrijfsobligaties. Het aanbod is echter niet zo uitgebreid als bij andere effectenmakelaars.

Helaas is er geen Bitcoin Capital crypto of forex trading aanbod.

Welke tools zijn beschikbaar?

De brokerage omvat een reeks krachtige en robuuste tools. De beste plaats om ze te leren kennen en gebruiken is het Bitcoin Capital Pro dashboard.

Sommige van de tools omvatten (maar zijn niet beperkt tot):

 • Algo’s – algoritmen die ongewone marktpatronen ontdekken die handelaren met een slechtere uitrusting over het hoofd zouden kunnen zien en die standaard charting tools niet zullen vangen
 • Market Scanners – Bitcoin Capital’s aandelenscreener software
 • Basket Trader – een handige manier waarmee handelaren met grote volumes bulk-transacties kunnen importeren en plaatsen
 • Labs – inclusief geavanceerde optiestrategieën, waarschijnlijkheid, en marktvolatiliteitsanalyse
 • Spread Trader – een raamwerk voor het bedenken en plaatsen van complexe orders snel en accuraat
 • Rebalance portfolio – een geautomatiseerde herbalanceringstool die de noodzaak wegneemt om individuele trades uit te voeren.

Onze Bitcoin Capital review zou niet compleet zijn zonder de vermelding van de research tools van het platform. Namelijk, alle klanten hebben toegang tot marktonderzoek abonnementen op prominente namen zoals Morningstar, The Motley Fool, Dow Jones, en Thomson Reuters.

Merk echter op dat deze onderzoekstools niet allemaal gratis zijn. Voor sommige zult u moeten betalen.

Hoe werkt het platform?

Zoals we al hebben vermeld, Bitcoin Capital biedt drie handelsplatformen – de web-based venue, Client Portal en Bitcoin Capital Pro.

De Bitcoin Capital Pro is het vlaggenschip van het bedrijf product dat klanten loven in tal van Bitcoin Capital beoordelingen. U kunt het gebruiken op uw desktop of laptop. Het biedt een verfijnde handelsomgeving die u kunt aanpassen aan uw handelsstijl en -behoeften. U heeft de mogelijkheid om aangepaste grafieken te maken die uw favoriete datasets en technische indicatoren monitoren.

Bovendien kunt u aangepaste watchlists maken om uw effecten, sectoren of activaklassen te volgen. Tenslotte ondersteunt Bitcoin Capital Pro real-time data waarvoor u alerts en notificaties kunt instellen volgens uw behoeften.

Het browser-gebaseerde platform is vooral bedoeld voor beginners die een vereenvoudigde effectenmakelaar nodig hebben. Het is ontdaan van veel krachtige tools en aanpassingsopties die de pro versie biedt.

Is er een klantenportaal?

Het klantenportaal is een weg naar het beheer van uw Bitcoin Capital-account. Dit is een administratief portaal dat u in staat stelt uw account- en betalingsinstellingen te bekijken. Daarnaast kunt u uw transacties uitvoeren en uw stortingen en opnames beheren.

Hoewel het enkele basisbeleggingsfuncties ondersteunt, is het Klantenportaal veel minder robuust en uitgebreid dan Bitcoin Capital Pro.

Wat kunt u verhandelen met Bitcoin Capital?